...

6) Yoga & Aktie event den 19-20/10, Marstrands Havshotell

kr6,900.00

Varmt välkommen till detta unika tvådagars evenemang som kombinerar två fantastiska världar: aktiehandel-teknisk analys och yoga! Detta event är utformat för att erbjuda en balanserad och holistisk upplevelse där vi förenar kunskap om teknisk analys med kroppslig och mental avslappning.

Datum: 19-20 oktober
Tid: kl.09.30 – 17.00
Plats: Marstrands Havshotell
Pris: 6900kr

Evenemangets Höjdpunkter:

📈 Aktiehandel & tradingsworkshop: Lär dig grunderna i teknisk analys och trading, analysera marknadstrender och utforska strategier från kortsiktigt till långsiktig framgång. Patricia Hjärtner kommer att guida dig genom spännande ämnen som bl.a teknisk analys och svara på dina frågor.

🧘 Yogapass: Koppla av och återfå balansen med en uppfriskande yogasession ledd av Malena Billeqvist som är yogalärare. Upplev lugnet och harmonin i kropp och sinne med en kombination av andningsövningar, styrketräning och meditation.

💬 Nätverkande: Träffa likasinnade individer och skapa nya kontakter inom både finans- och wellness samhället. Utbyta erfarenheter, dela insikter och bygg meningsfulla relationer under eventets avslappnade atmosfär.

🍃 Hälsosamma förfriskningar: Njut av läckra och hälsosamma förfriskningar som frukt, smoothies och förfriskande drycker som ger energi och näring till både kropp och sinne.

Anmälan:

Anmäl dig senast 10/10 för att säkra din plats på detta exklusiva event. Antalet platser är begränsat, så se till att du anmäler dig i tid för att inte missa denna unika möjlighet.

Klädsel:

Bekväma kläder rekommenderas för yogapasset.

Att ta med:

Laptop eller padda till aktie-workshopen.

Kontakta oss:

Har du frågor eller önskar ytterligare information? Tveka inte att maila oss på kurs@hjartnerpartner.se

Kategori:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.