...

OM HJÄRTNER & PARTNER

OM HJÄRTNER & PARTNER

Vi på Hjärtner & Partner vänder oss till privatpersoner och företag som vill öka sina kunskaper inom aktier och sparande. Vårt mål är att ni ska ha kontroll över era investeringar. Vi ger er verktygen att själva kunna ta ansvar för era ekonomiska beslut.
Vi ger inga råd. Ni är välkomna oavsett förkunskap.

Varför gå kurs hos oss?

  • Trygghet: Att ha kontroll över er privatekonom eller överlikviditet ger trygghet.
  • Erfarenhet: Våra kursledare har lång och praktisk erfarenhet av aktiehandel
  • Frihet: Ni som privatperson eller företag kommer att ha kunskapen att själv kunna ta era egna oberoende placeringsbeslut för att hantera såväl uppgång som nedgång i marknaden.
  • Keep it simple: Våra ledord är ”keep it simple”, och ”många bäckar små”.

Mission

Vår mission är att sprida information om aktiehandel hos den breda allmänheten. Att öppna kunskapens dörrar för alla – inte bara de få initierade som länge dominerat området.

Vision

Vår vision är att alla ska tillgång till information om aktiehandel, i en värld där ekonomiska beslut blir allt viktigare.

Affärsidé

Med kurser och böcker hjälper vi våra kunder att överkomma de initiala hinder som man möter när man börjar med aktiehandel. På ett lättbegripligt och tillgängligt sätt ser vi till att alla kan handla med aktier

Logo

Prenumerera på nyheter!

Vårt nyhetsbrev bjuder på allt relaterat till trading och aktiehandel! Oavsett om du är en erfaren trader eller nybörjare som nyfiket utforskar finansvärlden, är detta nyhetsbrev avsett att ge dig värdefulla insikter, nyheter och strategier för att hjälpa dig lyckas på marknaden.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.